Quartz Hakkında Bilmeniz Gereken 4 Şey

06-08-2022 11:37
Quartz Hakkında Bilmeniz Gereken 4 Şey

Quartz Cilt & Makyaj Temizleyici içerdiği salisilik asit ile ciltte siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Köpüren özelliği sayesinde kiri ve makyajı nazikçe arındırırken içerdiği aromatik yağlarla ciltte yumuşak bir bitiş sağlar.

Quartz Cilt & Makyaj Temizleyici %2 oranında salisilik asit içeriyor. Bu ne demek?

Söğüt (Salix alba) ağacının kabuklarından elde edilen salisilik asit, antibakteriyel ve antienflamatuvar özelliklere sahiptir. Özellikle sivilceye meyilli, çabuk kızaran, tahriş olan ve iltihaplanan ciltler için dikkat çekicidir.

Salisilik asit (BHA – Beta Hidroksi Asit), cildin birden fazla katmanına nüfuz etme özelliği taşır. Cildi eksfoliye etme özelliği sayesinde gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini sağlar.

Quartz Cilt & Makyaj Temizleyici Nasıl Çalışır?

İçeriğindeki BHA ile cilt katmanlarına nüfuz ederek gözenekleri tıkayan ölü hücrelerin parçalanmasına yardım eder. Ayrıca derinin yağ ve ter salgısı olan sebumu çözme özelliği de taşır. Böylece cildi yağdan arındırır. Ancak cildi yağdan arındırırken cildi savunmasız bırakmamak için, sebumda bulunan stearik yağ asidini organik shea yağıyla yerine koyarak telafi eder. Böylece cilt ölü deriden ve fazla sebumdan arınırken, cildi besleyen ve yumuşatan organik shea yağı sayesinde gergin ve kuru his yaşanmaz.

Quartz Cilt & Makyaj Temizleyici içeriğindeki salisilik asitin antibakteriyel ve antienflamatuvar olması, ciltte kızarıklık ve leke oluşumunu önlemeye yardım eder; cildi yatıştırır.

Neden Quartz Cilt & Makyaj Temizleyici Kullanmalıyım?

Quartz Cilt & Makyaj Temizleyici organik aromatik yağlar içeren saf ve temiz içeri bir temizleyicidir. Kokusunu eşsiz vanilyadan, rengini ise pembe Fransız kilinden alır. Özel formülü sayesinde sentetik koruyucu, parfüm, boyar madde içermez.

Yağlı, karma, siyah noktalı, sivilceye meyilli, çabuk kızaran ciltler için cilt bakım rutinine BHA içeren ürünlerin dahil edilmesi doğru olacaktır. Böylece hem cilt gözeneklerini derinlemesine temizlemiş olur hem de çevresel etkenlerden dolayı oluşabilecek sivilce ve siyah noktaları önlemeye destek verirsiniz. Quartz Cilt & Makyaj Temizleyici ile cildi temizlerken aynı zamanda beslemiş olursunuz.

Quartz Cilt & Makyaj Temizleyici Nasıl Kullanılır?

Sabah ve akşam kullanılabilir. Yeterli miktarda ürün kuru ellerle alınır ve avuç içinde birkaç damla su ile köpürtülür. Ardından masaj yaparak cilde uygulanır. Bol su ile durulanır.

Dilerseniz ürünü direkt olarak, krem gibi cildinize sürebilir ve 5 dakika kadar ciltte bekletebilirsiniz. Ardından bol su ile cildinizi yıkayın. Bu şekilde maske gibi kullanma için öncelikle cildinizi temizlemenizi öneririz.

Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. Ancak özellikle yağlı, karma, kızarık, siyah noktalı ve sivilceye meyilli ciltler için formüle edilmiştir.

Gün içerisinde temiz içerikli bir güneş kremi kullanmayı unutmayın!

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.