Tablet Diş Macunu Nedir? Ne İşe Yarar?

09-08-2022 23:08
Tablet Diş Macunu Nedir? Ne İşe Yarar?

Günlük kişisel bakımın en önemli parçalarından biri diş fırçalamaktır. Diş fırçalama sırasında kullanılan diş macununun temiz içerikli olması ise en önemli konulardan biridir. Kişisel hijyeni yerine getirirken vücudun, mümkün olduğunca, toksik maddelere maruz kalmamasına dikkat edilmelidir.

Ağız bakımını doğal ve organik içerikli ürünle yapmak isteyip köpükten vazgeçemeyenlere!  

Tablet Diş Macunu Nedir?

Tablet diş macunu tüplerdeki geleneksel diş macunlarının susuz ve haliyle koruyucusuz versiyonudur. Katı diş macunu gibi tasarlanır ancak tablet şekli sayesinde rahat ve pratik bir kullanım sağlar.

Tablet Diş Macunu Nasıl Kullanılır?

Tablet diş macunu kavanozundan 1 adet tablet alınır ve ağıza atılarak ısırılır. Dişlerin arasında parçaladıktan sonra ıslak diş fırçasıyla dişler 1-2 dakika kadar fırçalanır. Daha sonra ağız bol su ile çalkalanarak tükürülür.

Tablet Diş Macunun Faydaları

Diş macunu tabletleri dişleri temizlerken toksik madde almamayı sağlar.

- Temiz İçerik

İçeriğinde hindistan cevizinden elde edilen nazik temizleyiciler, hindistan cevizi yağı, karbonat, bentonit kil, uçucu yağ gibi bileşenler bulunur. Bu da güvenli bir kullanım sağlar.

- Daha Az Atık

Cam kavanozda tasarlanan diş macunu tabletleri tekrar kullanılabilir ambalajı ile çevre dostu ve vegandır.

- Koruyucusuz, Florürsüz

Tablet diş macunu su içermediği için koruyucuya ihtiyaç duymaz. Su ve farklı bileşenler içeren bir kozmetik ürününün muhakkak koruyucu gerektirdiğinin unutmamak gerekir.

Florürsüz tablet diş macunu SLS/SLES de içermez.

- Seyahat Dostu

Katı formda oluşu ve kolay taşınabilirliği sayesinde kabin bagajında size eşlik edebilir.

- Pratik Kullanım

Katı diş macunları büyük bir formda tasarlanır ve diş fırçanızı bu katı macuna sürerek köpürtmeniz ve ardından dişlerinizi fırçalamanız istenir. Oysaki tablet diş macunu, oldukça kullanışlı bir forma sahiptir. Her tablet tek kullanımlık olduğu için pratik bir kullanım sunar.

Tablet Diş Macunu İçeriği

Kalsiyum karbonat; gün içerisinde sürekli asit saldırısına uğrayan ağız içinin ve dişlerin pH değerinin dengelenmesini sağlar. Aynı zamanda dişlerin temizlenmesine yardımcı olur.

Medikal bentonit kil, ağız içinin pH dengesini sağlarken aynı zamanda toksinlerden arınmaya yardımcı olur.

Bitkisel bazlı sürfaktan; dişlerin temizlenmesinde etkin rol oynar. Tablet diş macununa doğal bir köpük verir.

Xylitol; bitkiden elde edilen doğal tatlandırıcıdır. Tablet diş macununa hafif tatlı bir tat verir. Aynı zamanda diş dostu olarak bilinir.

Okaliptüs & nane uçucu yağları; hem ferahlık veriri, hem de terapötik etkileri sayesinde ağız yaralarına karşı önlem alır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.