Blog Etiketleri

Sürdürülebilir Kozmetik İçin Katı Şampuan

Artık plastik şişelerdeki, zararlı koruyucuları içeren şampuanlara veda etmenin zamanı geldi. İşleyişi tıpkı bir şampuan gibi olan, ancak görünümü sabuna benzeyen bu katı şampuan tasarımları, özellikle doğanın gereksinimlerini görmezden gelemeyenler için oldukça elverişli. Peki, aslında katı şampuan nedir?

Devamı
31/08/2022 21:27

Katı Şampuan & Katı Saç Kremi Kullanım Tüyoları

Solid Katı Şampuan & Soft Katı Saç Kremi Kullanım Tüyoları İlk olarak saçlar iyice ıslatılır. Daha sonra Solid Katı Şampuan saçlara birkaç tur sürülerek saç iyice köpürtülür.

Devamı
17/08/2022 21:44

Katı Şampuan Avantajları Nelerdir?

Katı şampuan ile geleneksel sıvı şampuan arasındaki en büyük fark görseldedir. Bildiğimiz, geleneksel şampuanlar %80 oranında su içerir. Katı şampuanın fiyatının biraz daha yüksek olmasının sebeplerinden biri de budur. Çünkü katı şampuan konsantredir. Şampuanın özü de diyebiliriz. Böylece daha uzun süre (yaklaşık 3 kat) kullanım ömrüne sahiptir.

Devamı
25/07/2022 00:37

Katı Şampuan Nasıl Muhafaza Edilir?

Uzun süreli kullanım için kısaca; dibinde su birikmemelidir. Bunun için Jardin Naturel Seramik Sabunluk tercih edebilir ya da bir dilim kabak lifini kullanabilirsiniz.

Devamı
25/07/2022 00:36

Katı Şampuan Nedir? Nasıl Kullanılır?

Katı Şampuan Nedir? Katı şampuan, bildiğimiz şampuanın susuz versiyonudur. Peki, şampuanın susuz olmasının ne gibi avantajları var?

Devamı
25/07/2022 00:35

Sabun ve Katı Şampuan Arasındaki Fark Nedir?

Sabun mu, katı şampuan mı? E aynı şey değil mi diyenler için öncelikle şu şekilde açıklayayım; Sabun, bazik madde ile yağ asitlerinin kimyasal tepkimesi sonucu oluşur. Doğal, el yapımı sabunlar milimi milimine hesaplandığı ve saf içeriklerle tasarlandığı için cilde ve saça iyi gelir.

Devamı
25/07/2022 00:22
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.